دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص ، اظهار داشت؛ به دنبال مشکوک شدن کارشناسان بهداشت محیط شهرستان رشت به یک انبار مخفی مواد غذایی، پس از بررسی ها و رصد در چندین روز پیاپی، بیش از دو تن مرغ، گوشت و انواع مواد غذایی پروتئینی و پنیر پیتزای تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف شد.
وی ادامه داد؛ این عملیات با اطلاع تعزیرات حکومتی و پلیس اطلاعات اماکن به انجام رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خاتمه یادآور شد؛ این مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد ، قرار بود در چند شعبه فستفود متعلق به صاحب انبار استفاده شود که با اقدام به موقع بازرسان مرکز بهداشت رشت، توقیف و با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی ، پلیس اماکن و هماهنگی با دستگاه قضایی، تمام شعب فستفودهای این شخص پلمپ شد.